За

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Какво е моторен спорт ?

Мотоспорт, мотоспорт или моторни спортове е глобален термин, използван за обхващане на групата състезателни спортни събития, които включват предимно използването на моторизирани превозни средства, независимо дали за състезателни или несъстезателни състезания.

Нашата визия

В състезанията казват, че колата ти отива там, където ти гледат очите. Шофьорът, който не може да откъсне очи от стената, докато се извлича извън контрол, ще срещне тази стена; водачът, който гледа надолу по пистата, усещайки, че гумите му се освобождават, ще си върне контрола над автомобила.

Нашата мисия

Победата няма нищо общо със състезанията. Повечето дни така или иначе нямат състезания. Победата е свързана с борба и усилия и оптимизъм и никога, никога, никога не се отказвайте.

Качество за спортен автомобил

1

Седалка и достъп

2

Двигатели и икономия на гориво

3

Боравене

4

Технологии за безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача

Спортен седан

Една проста дефиниция на спортен автомобил е „малка ниска кола с мощен двигател и обикновено побира двама души“. Това е горе-долу определение за „учебник“, но ни дава представа за това, какво обществото възприема като спортен автомобил.

Horse Power
Torque

Специалност спортни автомобили

Преживяваме висок период за супер спортната кола. Никога досега не е имало толкова разнообразна и екзотична комбинация от предложения, предлагани в тази набъбнала ниша на пазара на производителни автомобили, всяка кола със своя комбинация от качества и механични тънкости.